Næste gruppeforløb vedr. selvværd opstart 29.8

Supervision

Supervision

Jeg tilbyder både supervision af psykologer på vej til autorisation samt andre faggrupper, herunder plejeforældre. Min erfaring som supervisor er primært indenfor børne/ unge-området og psykiatri.

Supervisionsrummet er et rum til refleksion af egen praksis. Refleksionen kan bestå af specifik sags-supervision, tematiske overvejelser og ventilering af oplevelser i forbindelse med din faglige rolle.

Ved gruppesupervisioner arbejder jeg primært med reflekterende teams, hvor vedkommende der har en sag oppe til supervision, får mulighed for at præsentere sin sag, mens resten af gruppen lytter. Efterfølgende åbnes op for gruppens refleksioner, mens personen der har sagen på, lytter til teamet. Til sidst får vedkommende der tog sagen op, ordet tilbage.

Ved gruppesupervisioner går vi ikke ind i den private sfære, mens vi godt kan berøre den personlige sfære, men vores udgangspunkt er den faglige sfære.

Metterisager.dk

Priser

  • 1 personers konsultation a’ ca 50 min 1.200 Kr.
  • 2-8 personer konsultation a’ ca 50 min 1.900 Kr.

(Det anbefales at booke 2-4 konsultationer sammenhængende, alt efter gruppens størrelse og behov)

Supervisionen kan foregå i min klinik eller på din arbejdsplads. For supervisioner udenfor klinikken pålægges kørselsgodtgørelse.