Næste gruppeforløb vedr. selvværd opstart 29.8

Kostvejledning

Kostvejledning

Jeg er uddannet kostvejleder i foråret 2021.

Når jeg som psykolog har valgt at bygge på min viden med en uddannelse som kostvejleder, er det fordi jeg har erfaret, at krop og psyke er stærkt forbundet. Eksempelvis når det kommer til hvordan psyken er en vigtig brik i et varigt vægttab, og hvordan optimal kostsammensætning kan hjælpe kroppen til at sikre optimale vilkår for varig psykisk trivsel.

I min psykologiske praksis inddrager jeg derfor af og til min viden om kost, ligesom min viden om psykologiske aspekter ofte er en del af et kostvejledningsforløb.

Et kostvejledningsforløb hos mig vil altid starte med en indledende samtale. Her beslutter vi sammen, hvordan dit forløb skal se ud, og hvorvidt der er tale om et forløb med fokus på eksempelvis øget trivsel, muskelopbygning, vægtregulering eller noget helt fjerde.

I et kostvejledningsforløb vil jeg altid havde fokus på, at:

  • dine kostændringer skal være til at overskue i en almindelig travl hverdag
  • du skal kunne spise ”almindelig mad” sammen med andre mennesker
  • du skal ikke undvære de fødevarer du kan lide – men måske i andre mængder.
  • din krop ikke kommer i underskud af de næringsstoffer, den har brug for. Hvis du eksempelvis taber dig for hurtigt, kommer din krop til at mangle basale næringsstoffer.

Priser

  • Indledende samtale (op til 80 min) og efterfølgende udarbejdelse af kostplan 2.000 Kr.
  • Indledende samtale PAR (op til 110 min) og efterfølgende udarbejdelse af 2 kostplaner 3.000 Kr.
  • Indledende samtale uden udarbejdelse af kostplan (op til 80 min) 1.650 Kr.
  • Opfølgende konsultation individuelt eller par (25 min) herunder evt. vejning og målinger 500 Kr.
  • Klippekort til opfølgende konsultationer (25 min) 5 x konsultationer 2.000 Kr.
  • Opfølgende konsultationer( 55 min) inkl. psykologisk samtale 1.100 Kr.

Anbefalinger

Jeg havde givet op efter flere forsøg på et varigt vægttab, men gang på gang mislykkes det. Sanne gav mig et skub i den rigtig retning med hendes kompetencer, gode råd og ikke mindst støtte med henblik på kostomlægning . Jeg tror at grunden til det er gået så smertefrit denne gang er fordi Sanne ikke har gjort noget ulovligt at spise - der er “bare” fundet andre sundere alternativer . Det at tælle kalorier har jeg heller aldrig gjort, men det giver virkelig et godt indblik i madens verden hvad angår kalorier, kulhydrater, proteiner og fedt. Og så er jeg blevet bedre til at acceptere at det er okay "kun" at smide 200g og at det ikke behøver være 1-2 kg hver uge Nu har jeg smidt 30 kg. Kan klart anbefale Sanne.

Sanne har hjulpet mig med at få fokus på MIN sundhed - at lære mig selv og mine vaner, og ikke mindst behov, at kende! Hendes støttende og motiverende kostvejledning samt hendes positive måde at hjælpe MIG til at holde fokus på, har gjort, at jeg netop har rundet et vægttab på 9 kg!! Kombinationen af Sannes faglige kompetencer indenfor psykologi og kostvejledning og hendes menneskelige egenskaber er en FANTASTISK cocktail, og lige dét jeg har brug for på min “sundheds-rejse”!! Kan VARMT anbefales